Vandaag is er geen Road to Success verhaal online gekomen. Deze zal ook (voorlopig) niet meer terugkomen. In plaats van Road to Success, heb ik een nieuwe blog voor jullie: Steps to Happiness!

Huh, een nieuwe blog? Ja, je leest het goed. Road to Success is gone en zal voorlopig ook niet meer terugkomen. Waarom deze beslissing? Ik ben eerlijk gezegd al zo lang uit de game wat betreft CrossFit dat ik het eigenlijk niet eens meer gepast vond om nog blogs te schrijven alsof ik nog in de game was. Ik heb hier lang en goed over nagedacht en vond dat het tijd werd voor een andere richting.

Toen en nu
Zoals jullie weten hebben de afgelopen zes maanden een hoop met mij gedaan. De scriptie viel me behoorlijk zwaar, werk was druk en sporten ging voor geen meter. Ik was gestrest, moe en had vaak last van hoofdpijn. Gelukkig is die periode nu een beetje voorbij. De scriptie is helaas nog niet afgerond (afgekeurd! 🙁 ), wat dus betekent dat ik nog even twee maanden moet door bikkelen. Toch voel ik me bijzonder goed. De werkdruk is een stuk minder hoog en ik heb eindelijk weer wat energie terug. Een mooi moment om weer de oude draad op te pakken, maar toch lukte mij dit niet. Ik had er geen motivatie voor.

Veranderingen
Ik ben eigenlijk voor mezelf goed gaan nadenken wat er precies met mij aan de hand was. Ooit was mijn liefde voor CrossFit zo groot, dat ik het liefst elke dag in de box stond. Nu heb ik dat gevoel niet meer. Ik vind het nog steeds leuk om te doen, maar ik ben lang niet meer zo gedreven als ik eerst was. Ik merk ook aan mezelf dat ik ook geen interesse meer heb om mee te doen aan een CrossFit wedstrijd. Laat staan om hiervoor te trainen. Ik verkies vaak andere dingen liever boven trainen. Ik kies nu liever voor dingen die me blij maken!

Nieuwe blog
Vandaar dat ik ben begonnen met een nieuwe blog: Steps to Happiness. Ik ben niet meer op zoek naar manieren om fit te worden, maar ik ben op zoek naar manieren om gelukkig te worden. Of daar nou sporten, werken, school, reizen, uitgaan of andere dingen onder vallen; het maakt niet uit. Na Australië heb ik een behoorlijke reset in mijn leven gehad en ging ik steeds vaker nadenken over wat ik precies wil. Ik heb hierna besloten alleen mijn gevoel, verstand en hart te volgen met de beslissingen die ik maak, zodat ik beslissingen in mijn leven maak die mij gelukkig maken. Ik wil me namelijk nooit meer zo levenloos voelen, zoals ik me de afgelopen maanden heb gevoeld.

Volgende week ga ik daarom wat dieper in op hoe ik mezelf gelukkig probeer te maken. Ik hoop dat jullie mijn journey nog steeds leuk zullen vinden om te volgen.

So stay tuned!

Liefs,
Selena