Soms heb je zin om even lekker te fitnessen of een lesje spinning mee te pakken in de sportschool. Alleen je hebt geen zin om een abonnement te nemen, omdat je simpelweg nergens vast aan wilt zitten. Herkenbaar? Je kunt tegenwoordig ook gewoon een ‘dagkaart’ kopen voor een sportschool bij jou in de buurt!

Zelf zit ik op CrossFit, wat betekent dat ik wel een abonnement heb. Alleen heb ik ook wel eens behoefte aan iets anders. Soms vind ik het namelijk ook leuk om een keer met een vriend(in) mee te trainen in de Basic Fit. Nadeel is dat ik hiervoor wel een abonnement nodig heb. Of toch niet?

Lang leve Google
Na een beetje googelen kwam ik al gauw uit op de website van Sporttegoed. Bij deze website kon ik dagpassen kopen voor een sportschool bij mij in de buurt. Zo betaalde ik maar vijf euro voor een dagpas bij de Basic Fit, ideaal dus! Met dit soort dagpassen hoef je dus geen sportschoolabonnement aan te schaffen, maar kan jij wel lekker sporten waar jij wilt.

Gympass
Helaas ben ik er onlangs wel achtergekomen dat Sporttegoed geen dagpassen meer verkoopt. Ze verwijzen je graag door naar Gympass. Gympass heeft nog niet alle locaties van Sporttegoed overgenomen, maar je kunt al wel op veel plekken terecht. Het principe bij Gympass is hetzelfde: je kunt een dagkaart aanschaffen, maar je kunt er ook voor kiezen om ergens een maand lang te trainen.

Zijn er veel sportscholen bij jou in de buurt die een dagkaart van Gympass accepteren? Dan kan jij er ook voor kiezen om een maandpakket aan te schaffen. Je kiest dan de sportschool/-scholen uit waar jij wilt gaan trainen en met de Gympass kan jij hier een hele maand gebruik maken van de lessen. In de sportschool/-scholen presenteer je je Gympass en kun je sporten!

Op de website van Gympass kan je alle instructies vinden.

Op deze manier zit je dus nergens aan vast en kan je gewoon lekker trainen waar en wanneer jij wilt! Dus.. Waar wacht je nog op? LET’S GO TO THE GYM! 🙂

Liefs,
Selena