Ooit gehoord van de website Smartphonehoesjes? De website voor al je telefoonhoesjes. Van de meest schattige tot de hipste telefoonhoesjes; smartphonehoesjes heeft ze allemaal!

Maar wist je ook dat Smartphonehoesjes ook sportgadgets heeft? Speciaal voor Fulltime Healthy mochten wij verschillende sportgadgets testen. Van oordopjes tot activity trackers, niks was gek genoeg. Denise koos voor sportgadgets voor hardlopen en ik koos voor gadgets voor in de sportschool. Inmiddels train ik weer in een crossfitbox in plaats van de Basic Fit, maar toch heb ik veel plezier beleefd aan mijn sportgadgets!

Sportbanden in alle vormen en kleuren
Je kent het wel: je bent bezig in de sportschool, maar laat je telefoon overal slingeren. Niet alleen hinderlijk, maar ook gevaarlijk. Er kunnen mensen op jouw telefoon stappen of nog erger: je vergeet hem en raakt hem kwijt. Gelukkig verkoopt Smartphonehoesjes verschillende sportbanden die ervoor zorgen dat jij je mobiel makkelijk kan meenemen tijdens het sporten. Deze sportbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten van verschillende merken in allerlei kleuren. Voor ieder wat wils!

De fijnste oordopjes
Voor de blog mocht ik een paar super fijne oordopjes testen. Deze oordopjes kwamen in een mooi doosje aan met bijbehorende accessoires. Zo hadden deze oordopjes verschillende maten dopjes, maar ook speciaal dopjes ontworpen voor het sporten. Ze waren draadloos en gingen wel 4 gymsessies mee. I was hooked! Helaas zijn deze oordopjes niet meer te koop, maar Smartphonehoesjes heeft gelukkig nog veel meer te koop!

Goedkope activity trackers
We hebben er al eerder een blog over geschreven, maar sporthorloges zijn helemaal hot en happening. Sporthorloges, of beter bekend als activity trackers, zijn ideaal om je sportprestaties te meten. Wil jij weten hoeveel stappen jij op een dag zet? Of jezelf motiveren om meer te bewegen? Dan kan de activity tracker de ideale oplossing voor jou zijn. Nu snappen wij dat je niet gelijk 200 euro wilt uitgeven voor een activity tracker, dus gelukkig heeft Smartphonehoesjes daarvoor wat bedacht: goedkope activity trackers! Deze activity trackers zijn misschien niet zo accuraat als een dure activity tracker, maar zo krijg je tenminste wel een idee hoe het is om je sportprestaties bij te houden. 🙂

Hoe zit het bij jou? Maak jij gebruik van sportgadgets?

Liefs,
Selena

Deze post is in samenwerking met Smartphonehoesjes.