De “Road to Success” is mijn persoonlijke verhaal over de zoektocht naar een healthy lifestyle. Waarom ik dit doe? Ik wil graag beter worden in CrossFit en mezelf een keer kwalificeren voor een CrossFit wedstrijd! Hiervoor moet ik echter wel wat aan mijn voeding doen en het liefst ook nog een paar kg kwijtraken.. In mijn blog neem ik jullie mee in mijn zoektocht en schrijf ik over mijn gedachtes, struggles en bevindingen als het aankomt tot het creëren van een healthy lifestyle!

In mijn vorige blog had ik het over de lange, eindeloze weg naar je eindbestemming. De weg naar succes kent vele ups en downs, maar zoals ik zei is het een kwestie van opstaan en weer doorgaan.  Nadat ik die blog had geschreven, zat ik vol goede moed om weer op te staan en verder te gaan. Afgelopen week zou ik de draad weer oppakken en gaan knallen. Helaas, ging het weer niet zoals gepland..

Afgeleid
Vorige week gebeurde iets in mijn leven waar ik rekening mee had gehouden, maar niet had gedacht dat het zoveel impact op mij zou hebben. Kort gezegd: het schopte al mijn plannen in de war. Ik was de hele week afgeleid en eerlijk gezegd behoorlijk uitgeput van wat er om mij heen gebeurde. Bij werk moest ik constant weer even weg, met school was ik totaal niet bezig geweest (en dat terwijl ik in mijn laatste jaar zit) en zelfs aan sporten kwam ik niet toe. Laat staan goed eten en aan mijn voedingsschema houden. Eind van de week werd de boel een beetje weer normaal en kon ik mezelf weer oppakken, maar eerlijk..? Ik was moe, had geen zin. Ik wou alleen maar op de bank of bed liggen en tv kijken. De boel om me heen even vergeten en lekker nergens aan denken.

Het leven
Soms kom je van die dingen in het leven tegen wat gewoon enorm veel impact op je heeft. Het kan iets onverwachts zijn, iets wat je totaal niet zag aankomen of juist iets waar je gewoon al heel lang mee zit. Dan is het op dat moment niet erg om de rest even te laten zitten. Soms moet je gewoon met bepaalde dingen eerst dealen, voordat je weer verder kunt met je doelen en bezigheden. Wees niet te hard voor jezelf, neem de tijd voor jezelf. Je doelen lopen niet weg. Die eindbestemming haal je heus wel, maar dan met een beetje vertraging. Uiteindelijk moet jij doen wat het beste voor jou is.

Daarom besloot ik afgelopen week even de dingen los te laten. School, voeding, sporten.. Ik trok me even terug, zodat ik met mijn issues kon dealen. Ik sliep in het weekend uit en deed dingen die ik leuk vond. At dingen die ik even lekker vond om te eten. Dit was fijn. Afgelopen weekend was iets wat ik even nodig had.

Nu zitten we alweer in een nieuwe week. Een nieuwe week om weer de boel op te pakken en wederom door te gaan.

En dat is ook iets wat ik deze week weer ga doen.

Hoe zit het met jou? Hoe ga jij met je tegenslagen om?

Liefs,
Selena