De “Road to Success” is mijn persoonlijke verhaal over de zoektocht naar een healthy lifestyle. Waarom ik dit doe? Ik wil graag beter worden in CrossFit en mezelf een keer kwalificeren voor een CrossFit wedstrijd! Hiervoor moet ik echter wel wat aan mijn voeding doen en het liefst ook nog een paar kg kwijtraken.. In mijn blog neem ik jullie mee in mijn zoektocht en schrijf ik over mijn gedachtes, struggles en bevindingen als het aankomt tot het creëren van een healthy lifestyle!

Yeah, right.. Snaccident. I wish.

Oke, vandaag is officieel dag 6 van mijn eerste week met een voedingsschema. Van deze zes dagen, heb ik mij officieel twee dagen aan mijn schema gehouden. Twee hele fucking dagen. Van de zes. Tering. Ik heb werkelijk waar geen ruggengraat voor dit soort dingen! Uit deze zes dagen, kan ik wel de volgende conclusies trekken..

♡ Zilvervliesrijst is een stuk minder droog dan ik dacht (of komt het door mijn rijstpannetje?).
♡ 
Ik mis mijn sausjes. Helemaal bij het wokken.
Als ik snacks in huis heb, dan kan ik hier niet van afblijven.
♡ 
Weekenden zijn helemaal drama als het aankomt tot junkfood.
♡ 
Ik ben toch lichtelijk verslaafd aan junkfood. Nee, wat zeg ik? Lichtelijk? Ik kan het elke dag wel eten (doe ik niet hoor).
♡ 
Zonder structuur in mijn dag ga ik toch meer (ongezond) eten. Helemaal op de bank.
♡ 
Ik heb wel minder spierpijn gehad afgelopen week. Zal wel door de extra eiwitten komen.
♡ 
Het eten wat ik moet eten geeft me een behoorlijk verzadigd gevoel zonder een opgeblazen buik. 🙂
♡ 
Mijn eetschema verschilt niet heel veel van wat ik voorheen at. Ik moet zelfs méér eten.
♡ 
Mijn probleem ligt gewoon bij het snacken en liefde voor junkfood.

Er is nog genoeg werk aan de winkel. Gelukkig hebben mijn begeleider en ik hier wel aan gedacht en daarom als doel gestelt om “maar” 2 kg af te vallen voor 2017. Alleen ik vrees met de aankomst van de feestdagen en andere verjaardagen, dat dit nog best moeilijk kan worden ook. Mijn uiteindelijke doel is om 10 kg af te vallen, maar of ik dat ooit haal..?

Het zal mij benieuwen. Heb jij last van snackmomenten? Hoe ga jij ermee om?

Liefs,
Selena