Google Fonts JSON file does not found.Google Fonts JSON file does not found.Google Fonts JSON file does not found. Over ons - Fulltime Healthy

Over ons

Een druk sociaal leven, familie en vrienden, hobby’s waar we onze tijd graag aan besteden en nog een baan van 40 uur of meer.. We hebben het drukker dan ooit! Daar bovenop willen wij ook allemaal gezond(er) leven, maar hebben wij simpelweg gewoon geen tijd om urenlang in de gym of keuken te staan.

En dat bracht ons op een idee.. Een blog waarmee wij laten zien hoe je een fulltime baan combineert met een healthy lifestyle.. Fulltime Healthy was geboren!

Wie zijn wij?
Wij zijn Selena en Denise; twee collega’s, die naast werken, nog meer dingen gemeenschappelijk bleken te hebben. CrossFit, voeding en reizen.. You got our attention! 

IMG_2489Mijn naam is Denise en ik ben 29 jaar oud. Momenteel ben ik werkzaam als accountmanager, ben ik echt verliefd op reizen en heb een zwak voor hipsterkoffietentjes. Gewichtheffen en yoga zijn voor mij de ideale uitlaatkleppen en de sporten die me in balans houden!
Mijn interesse voor voeding is een paar jaar geleden ontstaan, toen ik erg veel trainde en veel moest reizen voor mijn werk. Ik wilde weten wat de juiste brandstof is voor mijn lichaam. Na veel boeken te hebben gelezen en veel verschillende theorieën te hebben bestudeerd, had ik toch nog het gevoel dat ik niet alles wist. Ik besloot een studie Voedingsdeskundige te doen! Ik had zoveel kennis opgedaan, wat ik heel graag wilde delen. Dit gevoel deelde ik met Selena en aangezien Selena nogal into the blogs was, was het idee van een eigen blog beginnen al gauw ontstaan.

 

IMG_2490Mijn naam is Selena en ik ben 24 jaar oud. Op dit moment ben ik een vierdejaars studente aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hier volg ik een duale studie Commerciële Economie. Dit combineer ik met een 32-urige werkweek als Backoffice Sales. Het liefst lig ik op de bank films en series te kijken, maar doe ik ook graag aan CrossFit. Mijn grootste wens is om de wereld te ontdekken!
Ik ben altijd heel sportief geweest tot een bepaald moment op de middelbare school. Ik vond het lastig om een sport vol te houden en ben er een tijdje uit geweest. Toch bleef ik zoeken naar de sport die mij gemotiveerd kon houden. Toen ik Denise leerde kennen, kwam CrossFit al gauw ter sprake. Na de eerste proefles was ik hooked! Ik heb altijd een liefde voor blogs gehad en de omslag van mijn interesse van fashion naar health was al gauw gemaakt. Toen Denise mij steeds meer ging inspireren met haar healthy lifestyle, leek het idee om dit te delen met anderen niet zo heel raar.

Over Fulltime Healthy
Wij weten hoe lastig het kan zijn om een gezonde leefstijl te onderhouden in combinatie met een fulltime baan. Op internet konden wij niet veel informatie hierover vinden en daarom besloten wij om met Fulltime Healthy te beginnen. Op Fulltime Healthy vind je makkelijke en snelle recepten, workouts en informatie over voeding en gezondheid. Wat reizen betreft delen wij met jou de leukste hotspots en tips voor zakenreizen.

Met Fulltime Healthy willen wij jou inspireren! Wij hopen jou te kunnen helpen om een gezonde leefstijl te creëren en te behouden in combinatie met een fulltime baan.

We wensen je veel leesplezier en hopen je vaker terug te zien!

Liefs,
Denise & Selena

Close