Vandaag delen we een heel speciaal ontbijtje, namelijk eentje van dé havermoutkoning Robin Deiman.

Robin is op Instagram ook wel bekend als fitkid84. Op zijn Instagram deelt hij dagelijks de mooiste en creatiefste havermoutontbijtjes (“zoats for the day”). Deze ontbijtjes zijn zo lekker dat ze gewoon gedeeld moeten worden met de rest van de wereld! Dit vond Quaker ook en daarom staat één van zijn recepten nu zelfs in het boek “For the love of Breakfast“. Hoe gaaf is dat!? Wij voelen ons dan ook zeer vereerd en vinden het super tof dat Robin speciaal voor Fulltime Healthy een ontbijtje heeft bedacht!


Fulltime Healthy ontbijtje is in the making!

We introduce to you… Fulltime Fit Oats!

Ooh en wat is deze lekker! Wij balen dat we niet in Groningen wonen, anders konden we iedere vrijdagochtend even aanschuiven bij Bake My Day en Robin!

Gelukkig was Robin zo lief om het recept met ons te delen! 🙂

Het recept
Voor de Fulltime Fit oats hebben we het volgende nodig voor één portie:
♥ 60 gram havemout
♥ 180 ml water
♥ Snufje zout
♥ Vanille extract
♥ Toppings: aardbei, red velvet kruimels en chocodruppels

Wat gaan we er mee doen?
Doe de havermout en het water in de pan en zet het op het vuur. Laat het zachtjes koken en blijf goed roeren. Als de havermout klaar is, voeg je een snufje zout en een scheutje vanille extract toe. Doe de havermout in een bakje en snijd de aardbeien in plakjes. Als laatste voeg je alle toppings toe aan je havermout bakje en klaar is kees!


Easy en zo lekker!

Heb jij nu ook trek gekregen na het lezen van deze blog en het zien van Robin’s Instagram? Lucky for you: Iedere vrijdagochtend maakt Robin met alle liefde havermoutjes die verkrijgbaar zijn bij Bake My Day Groningen! Mocht je dus een keer vroeg in Groningen zijn, ga dan vooral een keer hier ontbijten!


Robin & Brechtje (eigenares) bij Bake My Day Groningen

Wij vonden het in ieder geval super lekker en heel erg gezellig! Dit was zeker niet de laatste keer voor ons bij Bake My Day!

Liefs,
Selena & Denise