Mijn hele leven sport ik al en de laatste vier jaar ben ik matties met CrossFit geweest. Zoveel progressie als ik in het begin boekte, zo hard sta ik nu stil. I need to get back on track!
Daarom heb ik een doel gesteld. En niet zo’n kleintje ook. Ik wil weten hoe fit en hoe gespierd ik kan worden. Ik wil weten wat de max is van mijn lichaam.
Ik heb er een jaar lang voor uitgetrokken om hier achter te komen. In mijn persoonlijke blogs neem ik je mee!

Hypocriet
Hypocriet is afgeleid van het Griekse woord hupokrites. Dit woord betekent letterlijk acteur.
Hypocriet of schijnheilig geeft aan dat iemand zich anders voordoet dan hij of zij in werkelijkheid is.

Hypocriet zal ik zijn als ik doorga met het bloggen over Mijn Grootste doel.

En dat is iets waar ik héél-erg-weinig voor voel..

Daarom heb ik besloten dat dit mijn laatste blog is over Mijn Grootste doel.

Say whuuut?! Hoe ik vol goede moed ineens kan stoppen met mijn prachtige doel?

Simpel. Mijn prioriteiten liggen tegenwoordig zo anders dat ik niet iedere Gewichtheftraining meer kan bijwonen, mijn schema niet 100% kan volgen en ik vooral mijn focus niet meer heb op het zo fit en sterk mogelijk worden.

Natuurlijk baal ik ervan dat ik weken achter elkaar minder train dan gepland. Natuurlijk frustreert het me soms dat ik niet zo fit ben als dat ik had willen zijn.

Maar ik zou hier voor geen goud iedere twee weken over willen klagen. In ons kleine kikkerlandje wordt al genoeg geklaagd. Als het niet over het weer is, is het wel over ons uiterlijk of gewicht.
Ik wil hier bewust niet aan mee gaan doen en zal jou hier middels mijn blog dan ook zeker niet mee gaan lastig vallen. En daarom is dit mijn laatste blog over Mijn Grootste doel.

Lessons along the way
Ik heb dan misschien geen kennis mogen maken met mijn fitte en sterkste ik, maar toch heb ik genoeg lessen gehad along the way waardoor ik de weg naar Mijn Grootste Doel niet had willen missen.

Voor het eerst heb ik een blog geschreven die zo persoonlijk is en waarin ik zoveel van mijzelf deel met de rest van Nederland. Klinkt makkelijk, maar Selena kan erover meepraten dat ik hier in het begin écht anders over dacht.

Ik heb gezien hoe verwarrend de wereld van trainen is. Hoe lastig het nog is om zelf van scratch te beginnen en dan maar hopen dat je bij je doel terecht komt.
Hierbij heb ik ook gezien hoe mijn lichaam reageert op eiwitshakes, BCAAs en creatine.

Ik heb ervaren hoe het is om stress te ervaren, heel veel stress. Tuurlijk was dit voor mijn gevoel een dieptepunt, maar als ik terugdenk over hoe ik eruit ben gekomen, ben ik een soort van blij dat me dit nu is overkomen.
Ik heb geleerd hoe ik mijn grenzen kan bewaken en hoe mijn lichaam met mij “communiceert”.
Hierbij heb ik mij meerdere malen verbaasd over het feit dat heel veel mensen onder ons eigenlijk in hetzelfde schuitje zitten of hebben gezeten. En natuurlijk voor degenen die mij hebben gesteund en mijn situatie hebben geaccepteerd zoals die toen even was; a big thanks!

Ik heb geleerd hoe ik weer gemotiveerd kan worden voor trainen. Door deze beslissing ben ik niet alleen beter geworden in powerliften, maar ook in gewichtheffen.

En zo kan ik nog wel even doorgaan..

Thank you!
Voor nu kan ik niets anders zeggen dan dank voor het lezen van mijn blogs en dat ik je mee mocht nemen naar Mijn Grootste Doel! Wie weet komt er ooit nog een keer een persoonlijk doel, maar voor nu ga ik me focussen op mijn andere prioriteiten. Én ga ik me maar eens mentaal voorbereiden op mijn Disneyrun. Heerlijk 10 km hardlopen zonder enige vorm van training. Hopelijk kom ik veel Disneyfiguren tegen! #hallorustmomenten!

Doe altijd wat je blij maakt en keep the positive vibes alive!

X