Mijn hele leven sport ik al en de laatste vier jaar ben ik matties met CrossFit geweest. Zoveel progressie als ik in het begin boekte, zo hard sta ik nu stil. I need to get back on track!
Daarom heb ik een doel gesteld. En niet zo’n kleintje ook. Ik wil weten hoe fit en hoe gespierd ik kan worden. Ik wil weten wat de max is van mijn lichaam.
Ik heb er een jaar lang voor uitgetrokken om hier achter te komen. In mijn persoonlijke blogs neem ik je mee!

We’re back baby!
Nog geen twee weken geleden zat ik heerlijk te genieten van mijn Ayurveda behandeling in Sri Lanka. Mijn dagen begonnen met acupunctuur, een reeks massages en vervolgens deed ik een poging om bruin te worden bij het zwembad. Als ik honger kreeg kon ik zo aanschuiven bij de lunch of het diner. Uiteraard kreeg ik alleen gezonde maaltijden, die ook nog eens geserveerd werden als viergangenmaaltijd!

I felt so good!

Niets aan mijn hoofd, geen zorgen over boodschappen en geen gewichten om te liften.. Strandwandelingen, yoga en Tai Chi is wat me bezighield.

Aan alle mooie vakanties komt natuurlijk een keer een einde en zo ook aan dit avontuur. Ik ging weer naar Nederland. En daar wachtte een verrassing op mij..

Mijn trainer vroeg me namelijk tijdens de eerste training wat mijn doel ging worden voor de komende weken.
Ik had wel een idee, maar concreet kon ik het niet maken. Mijn trainer kon dit echter wel en binnen no time was mijn nieuwe (zware) trainingsschema geboren.

Herstel
Bij zware trainingen hoort uiteraard een goed herstel. Met voeding en rust/slapen kom ik een heel eind, maar ik ben eigenlijk ook wel benieuwd of shakes mijn leven makkelijker kunnen maken. Mijn nieuwe trainingen vallen zwaar en alles wat mijn leven nu makkelijker maakt is dus welkom.

Mijn kennismaking met Happy Protein kwam dan ook op het juiste moment! Deze vrolijke shake is gemaakt van Whey Isolaat en bevat naast eiwitten ook vitamines en magnesium. Super handig dus; alles wat je nodig hebt in één zakje. Mooie bijkomstigheid: de shakes zijn ook nog eens 100% natuurlijk!

Happy Protein is verkrijgbaar in drie smaken; natural, vanille en aardbei. Van natural shakes ben ik geen fan, dus vanille en aardbei it is!

Oh my..

Die vanille shake is wel een dingetje.. Hier zit namelijk kaneel in. Dit wist ik, maar ik had niet verwacht dat die kaneel er zo hard in zou klappen!
Aardbei daarentegen.. oeh la laaaa! Het is alsof je een shake van roze biggetjes aan het drinken bent. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een nieuwe shake, try this one!

Ben je juist op zoek naar een eiwitpoeder speciaal voor krachtsporters? Eiwit.nl heeft ook een speciaal eiwitpoeder ontwikkeld voor krachtsporters. Deze Whey Isolaat shake is verrijkt met creatine, leucine, gingseng, magnesium en 11 vitaminen, wat bijdraagt aan meer spiermassa, spieropbouw en het verbeteren van de prestaties bij explosieve krachtinspanning.

Zelf merkte ik al wel direct dat ik minder spierpijn had na de trainingen, maar wat de shakes nog meer voor mij in petto hebben.. Dat hoor je over twee weken. Hiervoor moet ik eerst even wat meer trainen en testen! 😉