Lao Tzu zei het al; “By letting go it all gets done”. En dingen loslaten en laten gaan is precies waar het in deze serie om draait..

Mei staat in het teken van tot jezelf komen. Even passen op de plaats maken en de kalmte opzoeken in de haast en chaos. Voor mij helpt yoga hier super goed bij. En voor mij niet alleen..

In Nederland lopen er al 600.000 yogi’s rond en dat aantal blijft stijgen! Uit hét yoga onderzoek van Yoga Online is gebleken dat niet iedereen naar een yogales gaat. Een groot aantal yogi’s beoefenen yoga gewoon thuis.

En die mogelijkheid willen we jou ook geven!

Wij begrijpen dat het soms lastig is om even tijd voor jezelf vrij te maken. Een gezin, een sociaal leven en andere verplichtingen maken het soms lastig(er) om even een momentje voor jezelf in te lassen. Yogacoach Marja Bazuin begrijpt dit ook als geen ander en daarom biedt zij online yogalessen en coaching aan. Speciaal voor Fulltime Healthy heeft zij drie mooie yogalessen ontwikkeld. Vandaag delen we de tweede les! Heb je de eerste les gemist? Je kan hem hier terugkijken.

Yin yoga
De les van vandaag is een fijne Yin yoga les. Dit is een rustige vorm van yoga waarbij je de houdingen tussen de drie en vijf minuten vasthoudt. Door houdingen langer vast te houden heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen.
Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Bij Yin yoga laat je je spieren zoveel mogelijk los.

Yin yoga geeft je ruimte in je lijf, hoofd en in je hart.

 

Veel plezier & geniet!

Liefs,
Denise

 

Disclaimer
Het deelnemen aan de online yogalessen is geheel voor eigen risico. Marja Bazuin kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen of materiële schade die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de lessen.