“Your life is a sacred journey. It is about change, growth, discovery, movement, transformation, continuously expanding your vision of what is possible, stretching your soul, learning to see clearly and deeply, listening to your intuition, taking courageous challenges at every step along the way. You are on the path… exactly where you are meant to be right now… And from here, you can only go forward, shaping your life story into a magnificent tale of triumph, of healing, of courage, of beauty, of wisdom, of power, of dignity, and of love.” 

Mei staat in het teken van tot jezelf komen. Even passen op de plaats maken en de kalmte opzoeken in de haast en chaos. Voor mij helpt yoga hier super goed bij. En voor mij niet alleen..

In Nederland lopen er al 600.000 yogi’s rond en dat aantal blijft stijgen! Uit hét yoga onderzoek van Yoga Online is gebleken dat niet iedereen naar een yogales gaat. Een groot aantal yogi’s beoefenen yoga gewoon thuis.

En die mogelijkheid willen we jou ook geven!

Wij begrijpen dat het soms lastig is om even tijd voor jezelf vrij te maken. Een gezin, een sociaal leven en andere verplichtingen maken het soms lastig(er) om even een momentje voor jezelf in te lassen. Yogacoach Marja Bazuin begrijpt dit ook als geen ander en daarom biedt zij online yogalessen en coaching aan. Speciaal voor Fulltime Healthy heeft zij drie mooie yogalessen ontwikkeld die wij vandaag en de komende twee weken met jou gaan delen!

Zonnegroet
Thema van deze yogales is de zonnegroet. De zonnegroet kun je zien als een opwarmer voor een langere yoga practice, maar kan ook heel goed voor als je weinig tijd hebt. Je stretcht de belangrijkste spieren, masseert je gewrichten en organen en komt in een meditatieve flow.

Veel plezier en bovenal.. geniet!

Liefs,
Denise

Disclaimer:
Het deelnemen aan de online yogalessen is geheel voor eigen risico. Marja Bazuin kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen of materiële schade die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de lessen.