Little Lovely Living, de naam zegt het al.. We hebben het over een schattig tentje, met spullen die cuter than cute zijn!

En dat merk je direct al bij binnenkomst! Voor mannen is deze winkel misschien iets minder geschikt (als ik mijn vriend mag geloven 😉 ), maar voor ons is dit écht een hotspot die gedeeld en bezocht moet worden! ♥

Little Lovely Living is opgericht door het ontwerpersduo Judith de Ruijter en Nikki Hately. Samen deelden ze één droom; “het transformeren van gewone huis- en kinderkamerdecoraties tot vrolijke sfeerbrengers“. A Little Lovely Company was geboren!

Inmiddels worden de producten van Judith en Nikki in verschillende landen én winkels verkocht. In Groningen hebben ze zelf twee winkels onder de naam Little Lovely Living. Eén winkel is gevestigd aan de Herestraat 17 en de ander aan de Astraat 16.

Het doel van ieder Little Lovely product is het oproepen van plezier en vrolijkheid, gevolgd door een grote glimlach. Toegegeven, deze filosofie werkt! “Aah wat schattig”, “Kijk hoe cute”, “Waauw”.. Mensen weten niet waar ze moeten kijken; er staan zulke schattige producten en hoe langer je rondkijkt in de winkel, hoe meer je ziet!

En dat is hem nu juist! Je kunt heel wat langer blijven in deze winkels. Little Lovely Living is namelijk zowel een winkel als coffee/tea room en serveert de meest zoete producten.

Unicorn milkshakes, cupcakes, macaronwolkjes.. Ik kan er lang over doorgaan, maar feit is dat a picture says more than thousands words! 

Het is de beleving, de heerlijke milkshakes en patisserie en de lovely producten die ervoor zorgen dat je weer terug wilt naar deze winkel.

Laat je me weten als jij bent geweest? Ben benieuwd wat jij van deze hotspot vindt!

Liefs,
Denise