Fulltime Healthy staat voor een gezond leven in combinatie met fulltime werken. Gelukkig zijn wij niet de enige die nadenken over hoe je dit kunt bereiken, want er zijn uitvinders die gadgets verzinnen die je leven op kantoor ook een stuk gezonder maken!

Daarom delen wij vandaag wat coole gadgets voor op kantoor die een gezond leven kunnen stimuleren!

Qualy Thirsty Bird Watertap

Water drinken is belangrijk. De Qualy Thirsty Bird Watertap is een gadget die ervoor zorgt dat jij meer water gaat drinken op werk. Extra handig: het stuurt je een herinnering wanneer je weer water moet drinken. Met één druk op de knop heb je weer vers water binnen handbereik!

Lifespan Personal Treadmill Walking Desk

Deze bureauloopband is weer het tegenovergestelde van je bureaustoel. Acht uur zitten achter elkaar is alles behalve goed voor je. Met de bureauloopband kan jij tijdens je werk gewoon wandelen. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop, waardoor je ook weer beter kunt nadenken!

Bureauboksbal

Met de bureauboksbal kan jij je frustraties, irritaties en stress eruit slaan! Je zult versteld staan hoe opgelucht je je kunt voelen door een paar tikkies aan je mini bureauboksbal uit te delen. 😉

Bureaufiets

Is de loopband niet echt jouw ding? Dan heb je ook de mogelijkheid om te fietsen! Deze bureaufiets heeft een fietszadel en pedalen onder zich. Zo blijf je tijdens je werk constant in beweging.

Ergonomische bureaustoel

De ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat je automatisch een betere houding hebt terwijl je zit. De meeste mensen die achter hun bureau zitten, houden vaak een verkeerde houding aan. Met deze bureaustoel zorg je ervoor dat je automatisch met een rechte rug achter je bureau zit én train je hiermee je corespieren ook nog eens. Slim!

Allemaal handige, leuke en gezonde gadgets voor op kantoor!

Heb jij op je werk gezonde gadgets? Of weet jij nog leuke gadgets voor op kantoor? Ik hoor het graag!

Liefs,
Selena