Anderhalf jaar geleden spraken wij op een dag eens over voeding en blogs. Ineens kwam Denise met het idee om een gezondheidsblog voor werkend Nederland te maken. Er waren en zijn veel voedings- en gezondheidsblogs, maar eentje specifiek voor werkend Nederland én hoe wij het voor ogen hadden was er nog niet. Na lang dagdromen over hoe onze blog eruit zou kunnen zien, kwam Selena ineens met de naam “Fulltime Healthy”. Dit klonk perfect!

Onze blog begon meer en meer te leven en na een lange periode van wel/niet-en besloten we er gewoon voor de gaan. We kunnen het maar beter proberen en er achteraf achter komen dat het niets voor ons is, dan het nooit geprobeerd te hebben.

Nadat we een naam hadden, stroomden de ideeën binnen. Snel registreerden we de domeinnamen, want “je weet maar nooit of iemand anders er ook op komt”. En we konden beginnen met schrijven. Twee maanden van te voren begonnen we te schrijven en de blogs te plannen. Door gebruik te maken van Edit Flow kwamen onze blogs automatisch op de juiste tijdstippen online. Dit ging fantastisch! We maakten ons eigen Instagram account en onze Facebookpagina aan en ons project kon beginnen. We kregen steeds meer leuke reacties en de blog begon steeds meer te leven.

Inmiddels zijn we alweer een jaar verder (tijd vliegt!). Voor ons was dit een goed moment om eens kritisch naar onszelf, de markt en de blog te kijken.

Fulltime Healthy stopt
Niet alleen onze blog is een jaartje ouder, ook wij kunnen er een jaartje bij optellen. In dit jaar is er voor ons ook erg veel veranderd en hebben we gemerkt dat “voeding” en “gezondheid” niet meer onder onze passies vallen. Natuurlijk zouden we de blog aan kunnen houden “uit gewoonte”, maar dit zou de kwaliteit ten nadele kunnen komen en het gaat ons op den duur meer energie kosten dan dat het ons oplevert. Vandaar dat wij samen hebben besloten om te stoppen en lees je op dit moment onze laatste blog.

A big thanks!
Wij hebben echt altijd met heel veel plezier aan onze blog gewerkt. Onze blogs werden met enthousiasme ontvangen (DANKJEWEL!) en de kennis die we hebben, konden we op deze toffe manier overbrengen. Door het jaar heen hebben we nieuwe mensen leren kennen, mooie samenwerkingen gehad en toffe producten mogen testen. Daarnaast hebben we onwijs veel geleerd van de onderwerpen en het bloggen zelf. We hebben een mooie vriendschap mede hierdoor opgebouwd. Het is voor ons een ervaring geweest die we voor geen goud hadden willen missen! Tot de dag van vandaag zijn we dankbaar dat we in juli 2016 onze domeinnamen hebben geregistreerd!

So, what’s next?
Ondanks dat Fulltime Healthy een groot deel van ons leven in beslag nam (er is geen één dag geweest dat we niet bezig waren met Fulltime Healthy), is er gelukkig ook nog een leven naast Fulltime Healthy. 😉

Selena is net afgestudeerd en gaat de komende tijd focussen op haar carrière. Wat deze precies inhoudt, is nog niet bekend, maar de tijd zal het leren. Voor de rest gaat Selena proberen haar levensstijl om te gooien naar een gezondere levensstijl, zodat ze haar liefde voor CrossFit kan vergroten door nóg beter te worden. 

Denise gaat haar andere passie volgen; reizen. Samen met haar vriend heeft ze de reisblog dutchies on the Go waar zij hun zonnige en winterse reiservaringen delen tot het tijd is om zelf op wereldreis te gaan.

Let’s keep in touch
Mocht je op de hoogte willen blijven van onze avonturen, dan zijn wij te volgen via onze eigen Instagram accounts. Om Selena te volgen klik je hier en Denise haar account vind je hier.

Voor nu een BIG BIG BIG THANKS dat je ons hebt gevolgd op social media en voor het lezen van onze blogs! We konden dit niet zonder jou doen! Blijf je hart volgen, blijf de risico’s nemen en haal alles uit het leven dat het te bieden heeft. Ook als dat betekent dat je na een jaartje net als ons een andere richting inslaat. 🙂

Heel veel liefs,
Denise & Selena