Op fora staat zoveel geschreven over de anabole steroïden en meestal gaat het alleen over de positieve effecten. Helaas zit er ook een keerzijde aan waar men niet graag over spreekt. En dat is jammer!

Het is belangrijk dat deze keerzijde ook belicht wordt, want door het gebruik gebeurt er veel meer in je lichaam dan je lief is. Er zijn zelfs al meerdere relaties kapot gegaan door het gebruik. Mannen laten hun vriendin of vrouw liever denken dat ze vreemdgaan dan dat ze toegeven dat ze niet meer kunnen presteren door het gebruik van anabolen of steroïden.

Wij hadden het voorrecht om iemand te interviewen die lang in de mysterieuze en verborgen wereld van anabole steroïden rondliep. Hij deelt informatie die niet op fora terug te vinden is, omdat hij wil dat iedereen zich bewust wordt van de gevolgen. Vandaag delen we deel 1!

Het begin
“Op mijn vijftiende ging ik heel vaak uit. Ik ging naar verschillende hardstyle feesten en leerde veel mensen kennen en nieuwe dingen ontdekken. Pillen, GHB, speed, coke, ketamine, 3MMC, 4FMP, poppers, benzo’s, valium, paddo’s.. alles kwam voorbij. Het kon maar niet gek genoeg; ik wilde alles uitproberen en meemaken!

Toch vond ik het na twee jaar wel genoeg geweest en was ik toe aan een gezondere levensstijl. In plaats van op de straat te hangen besloot ik in de sportschool rond te gaan hangen.
Hier kwam ik al gauw in aanraking met de grote, sterke en gespierde jongens. Ik was zo onder de indruk, want deze jongens waren écht heel erg sterk!
In de kleedkamer lieten zij mij zien wat ze gebruikten om hun lichaam zo te krijgen. Schaamte kenden deze jongens niet en in geuren en kleuren vertelden ze mij alles over hun kuren.

Op feesten zag ik deze types ook rondlopen. Zij liepen met de mooiste vrouwen rond en toen dacht ik bij mijzelf “ik wil ook zo’n grote kerel zijn en ik wil die mooie vrouwen ook aan mijn zij hebben!”

Ik raakte getriggerd, ik wilde hier meer van weten!

Pro-hormonen
Omdat ik al “gewend” was aan het slikken van verschillende soorten drugs, werd de stap naar een orale kuur al snel gemaakt.
Ik ben begonnen met pro-hormonen; een synthetisch nagemaakt hormoon dat voor een goed spierherstel en snelle spieropbouw zorgt. In Amerika waren deze pro-hormonen legaal en stonden ze daar nog niet op de federale dopinglijst. In Europa stond dit hormoon echter al wel op de lijst. Toch werd het in meerdere sportspeciaalzaken onder de toonbank verkocht.
Ik druppelde met een pipetje het hormoon onder mijn tong zodat dit direct door het lichaam opgenomen kon worden. Door dit te combineren met een orale steroïde (Dianabol, de steroide waar Arnold Schwarzenegger groot mee is geworden), verkreeg ik een zichtbare spiergroei en dit smaakte naar meer!

Oxymetholone
Nadat ik mijn vakantie naar Turkije had geboekt, ben ik gaan kijken of ik daar toevallig ook nog producten kon vinden. Ik had namelijk eerder op internet gelezen dat steroïden legaal te verkrijgen zijn bij de Turkse apothekers. Daar kwam ik in aanmerking met oxy’s (Oxymetholone); de sterkste variant van de orale steroïde.
Binnen twee weken nam mijn spierkracht enorm toe en werd ik zo verschrikkelijk sterk dat ik de smaak helemaal te pakken kreeg.

Maar hoe mooi dit ook klinkt, de nadelen van het gebruik mogen niet vergeten worden. Tijdens het nemen van de oxy’s kreeg ik enorm veel last van pukkels, een zeer kort lontje en het agressiegehalte nam toe. Tijdens het uitgaan, in combinatie met alcohol, kreeg ik zulke erge steken in mijn lever en nieren dat het me vaak moeite kostte om rechtop te blijven staan.
Toch had ik het er op dat moment allemaal voor over. Ik zag mijn spiermassa toenemen. En daar draaide het om. No mercy.

Intramusculaire steroïde
Na het gebruiken van de sterkste orale steroïde en het beseffen dat het twee keer over de lever gaat, vroeg ik me af of het niet beter was om een intramusculaire steroïde te gebruiken. Deze gaat immers maar één keer over je lever. Een ander “voordeel” van deze steroïde is dat je het maar één of twee keer per week hoefde te injecteren.
De orale steroïde neem je namelijk om de vier uur in vanwege de halfwaardetijd. Een pil werkt maar vier uur en gezien de pillen elkaar niet mogen overlappen qua tijd, leek de intramusculaire steroïde makkelijker om in te nemen.

Ik liet mij voorlichten door een professionele bodybuilder. Ik wist namelijk dat hij aan de “officiële apothekersproducten” kon komen; producten die niet onder de toonbank verkocht hoefden te worden. Deze zogenoemde officiële apothekersproducten zijn afkomstig uit de farmaceutische industrie en zijn dus veilig verklaard. Hierdoor had ik er vertrouwen in en werd dit het begin van mijn intramusculaire kuur. De kuur waar injecties aan te pas komen nu een feit.

Mijn eerste kuur was een kuur van twaalf weken testosteron en Decadurabolin. Het testosteron zorgde ervoor dat eiwitten snel worden opgenomen en Decadurabolin zorgde ervoor dat het eiwit in spieren wordt vastgehouden.

De bodybuilder had mij echter iets teveel voorgeschreven. Hij zag mij als een grote kerel en dacht dat ik 2 ml testosteron + 2 ml Decadurabolin per week nodig zou hebben. In totaal kreeg ik dus 500 milligram testosteron en 400 milligram Decadurabolin toegediend.

De kuur ging de eerste twee weken perfect, vanaf de derde tot en met de achtste week voelde ik me Superman! Het testosteron in mijn lichaam zorgde ervoor dat ik dacht dat ik de hele wereld aankon, vier keer per dag seks kon hebben en mijn spiermassa en –krachttoename waren echt ongekend!
Mijn bankdrukken schoot van 100 kg naar een max van 150 kg met drie herhalingen. Tijdens mijn krachttrainingen kon ik PR’s zetten waar je u tegen zegt.

Natuurlijk had dit gebruik ook de nodige nadelige bijwerkingen. Ook tijdens deze kuur steeg het agressiegehalte tot ongekende hoogtes. Mijn toenmalige vriendin had het idee dat ze op haar tenen door het huis heen moest lopen. Zij had continu het gevoel dat er maar iets mis hoefde te gaan en ik in een heftige woedeaanval uit zou barsten. Ik had namelijk helemaal geen controle meer over mijn eigen gedachten en de manieren van handelen. De testosteron nam dit in principe helemaal over.
Zo reed ik bijvoorbeeld een keer achter een vrachtwagen die 80 reed waar je 100 mocht rijden. In gedachte had ik de chauffeur allang uit de vrachtwagen getrokken en hem aan de hoogste boom gehangen. Op het werk kreeg ik ook meer discussies en binnen no time ging mijn agressie van 0 tot 100.
Tijdens de piekweken van de kuur nam het agressiegehalte zelfs zo erg toe dat ik er geestelijk tegen moest vechten om mijn eigen gemoedstoestand naar redelijk niveau te kunnen brengen.

Toen de kuur voorbij was, moest ik een nakuur doen. Ik had namelijk het testosterongehalte tot ver boven mijn eigen niveau gebracht. Tijdens de kuur zat het gehalte op 160% terwijl mijn eigen niveau op 100% ligt. Na de kuur daalt het gehalte tot 70% en door de nakuur zorg je ervoor dat je eigen testosteronproductie op gang komt en het “normale” niveau bereikt.

De nakuur zorgt er voornamelijk voor dat je geen spiermassa en –kracht verliest en dat je immuunsysteem weer normaal gaan functioneren zonder externe middelen.

Dit was bij mij echter helaas niet het geval en het bleek veel erger te zijn dan verwacht! Ik kreeg zo’n enorme terugval! Mijn lichaam was leeg, ik had geen energie meer, trainingen gingen niet goed en ik ging van 150 kg bankdrukken naar 80 kg (ver onder mijn normale niveau!)..”.


Benieuwd hoe dit verder gaat? Je leest het volgende week!