Change of plans.. Uhm, wat!?

Yep, wij gaan onze blog een béétje veranderen.

Zoals we in het begin hebben aangegeven, richten wij met Fulltime Healthy op werkend Nederland. Wij willen de parttimers en fulltimers onder ons laten zien hoe een gezonde levensstijl samengaat met een druk sociaal leven en een parttime of fulltime baan.

Wat gaat er veranderen?
Voorheen deelden we iedere zondag een nieuw recept, op woensdag deelden we een health blog, op donderdag schreef Denise over haar grootste doel en de vrijdag stond volledig in het teken van reizen.
Ondanks dat we deze onderwerpen nog steeds heel interessant vinden, kregen we toch het gevoel dat we onze focus aan het kwijtraken waren. Onze onderwerpen waren te breed! Daarom gaan we ons toch meer focussen op onze niche, namelijk gezondheid en het werkleven. We gaan onze blogposts dus meer focussen op hetgeen waar Fulltime Healthy voor staat!

Dit betekent dus een iets ander blog schema dan je van ons gewend bent. Dit is wat je vanaf nu van ons kunt verwachten:

Maandagen
In plaats van op zondagen een recept te delen, gaan we deze op de maandagen posten. Hierbij blijven we je op maandag (en dinsdag) informeren over de voordelen van de ingrediënten die in het desbetreffende gerecht zitten.

Dinsdagen
Zoals je ook hebt kunnen lezen, zijn wij de afgelopen weken een paar samenwerkingen aangegaan. Wij vonden dit zo tof dat we dit vaker willen gaan doen. Op de dinsdagen zullen we zo nu en dan een review delen.

Woensdagen
De woensdagen staan volledig in het teken van het werkleven. “Hoe blijf je gezond op kantoor?”,  “Hoe ga je om met stress op het werk?” etc. zijn vragen die aan bod komen.

Donderdagen
De donderdagen zijn gereserveerd voor Denise en haar Grootste Doel. Tot eind van het jaar zal zij ons meenemen in het leven van sterk en fit worden.

Vrijdagen
Onze TravelFriday wordt ingeruild voor Healthy Friday. Op deze Healthy Friday delen we allerlei interessante blogs die te maken hebben met sport en gezondheid als het aankomt tot body en mind.

Zaterdagen
Op de zaterdagen postten we voorheen niet zo veel. Vanaf nu zullen we deze dagen wat vaker gebruiken om reizen en hotspots te delen. We houden van reizen en zullen dit ook altijd blijven doen. Als een reis echt het delen waard is, dan doen we het op deze dag!

Zondag
We take the day off. 😉

Mocht je trouwens zelf vragen hebben of meer willen weten over een bepaald onderwerp? Laat het ons dan weten. Dan kunnen wij dit voor je gaan uitzoeken! 🙂

A little note..
De mensen die ons kennen weten dat we een groot liefde voor eten (hamburgers!) en sociale gelegenheden hebben. Vaak krijgen wij dan ook de opmerking van “Huh, mag jij dat wel eten? Jij bent toch Fulltime Healthy?”. Ha, grappig.
De naam Fulltime Healthy is niet ontstaan, omdat wij 24/7 met een gezond leven bezig zijn. Nee, de naam Fulltime Healthy is een combinatie van het fulltime werken in combinatie met een healthy lifestyle. Een healthy lifestyle staat niet alleen voor gezond eten, maar ook voor geluk en welzijn. Een gezond, maar vooral gelukkig leven bestaat uit balans! Een balans waarin je kiest om een keer gezonder te eten, maar dit ook af te wisselen met een lekkere hamburger. Een balans waarin je kiest om een avond lekker te sporten, maar dit ook af te wisselen voor een gezellige avond met familie en/of vrienden. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar balance is key! 🙂

We zijn zelf erg blij met onze nieuwe layout, maar zijn natuurlijk ook heel erg benieuwd naar wat jij er van vindt! Laat je het ons weten?

Liefs,
Selena & Denise