We gaan op reis. Een reis van 21 dagen om precies te zijn. Een reis naar rust, echte aandacht en vooral meer genieten van het leven.

De afgelopen drie weken heeft Marja ons meegenomen in de wereld van yoga. Thuis heb je haar lessen kunnen volgen en hopelijk ben je dichter tot jezelf gekomen. Nu kan het zijn dat je hier wellicht mee door wilt gaan of je wilt je meer gaan verdiepen. Voor jou is de 21-Day Slow Journey van Marja dan echt perfect! ♥

De tijd glipt door je vingers
Niet wetende dat dit het meest waardevolle is wat je bezit!
Je vliegt van hot naar her, bent altijd bezig.
Bezig met dat wat al geweest is of met dat wat nog gaat komen.

Bang voor de toekomst.
Verdrietig over het verleden.
Denkend aan dingen die je anders had willen doen.
Altijd in je hoofd.

Nu is het moment!

Tijd voor verandering.
Van de alledaagse rush naar ….. a slow journey!

21-Day Slow Journey
Marja laat je de tijd ervaren zoals jij hem nog nooit heb ervaren. Ze helpt je leren stilstaan zodat je vanuit daar vol kunt leven. Leven zoals het bedoelt is. Vanuit liefde, vertrouwen, met plezier, met aandacht en in verbinding met jezelf.

Elke dag ontvang je een een e-mail met een tip, een opdracht, een yogales of een meditatie. In de Facebook Community is Marja aanwezig en zal ze regelmatig een Facebook-live geven waarin ze ervaringen met ons deelt en jij je vragen kunt stellen.

Ga mee op reis!
De 21-Day Slow Journey is een super tof en waardevol programma waarin Marja al haar liefde en energie stopt. Zelf kan ik ook wel wat meer rust en balans in mijn leven gebruiken en daarom heb ik me in ieder geval al aangemeld!

Wil je ook mee op reis? Schrijf je dan hier in!

Liefs,
Denise